Biovac har fremtiden i fokus

I dag snakker vi mye om miljø og klima, og om hvor viktig det er å ta vare på naturen rundt oss. For de fleste er det en selvfølge at hver og en tar sin del av ansvaret. Og vi gjør mye i hverdagen alle sammen, uten at vi nødvendigvis tenker over det.

Portrettfoto Anett Ingier OttesenAv Anett Ingier Ottesen, Salgs- og Markedsdirektør i Biovac Environmental Technology AS

Vi kildesorterer, er bevisste på hva vi handler, hva vi spiser og hva vi kaster. De fleste er nøye på å slukke lyset i rommene vi ikke oppholder oss i, og når vi handler er det ofte enkelt å velge både økologisk og kortreist.

Listen kan gjøres lang og omstendelig. Alle kan vi bidra – og mange gjør det også! Og den innsatsen hver og én av oss bidrar med, er med på å påvirke hvordan fremtiden vil komme til å se ut.

Huseiere kan bidra med rent vann og avløp

Som huseier burde det være en selvfølge å alltid ha kontroll både på vannet vi tar inn i huset, og vannet vi slipper ut. Men noen ganger trenger vi litt hjelp til å gjøre vårt aller beste. Alle sitter ikke med den nødvendige kunnskapen selv, og derfor trenger vi noen ganger å kunne lene seg på andre for fakta og kompetanse. Det er her Biovac kommer inn.

Som mamma til tre herlige barn er det viktig for meg at vi beskytter naturen og miljøet rundt oss. Jeg vil at mine barn skal kunne vokse opp i en verden der man fritt kan bade i hav og innsjøer. Der fisk, planter og dyr har gode levevilkår. Der vi kan fortsette å drikke vann rett ut av kranen når vi har behov for å slukke tørsten.

Les: «Tre prosent av nordmenn slipper ut urenset kloakk.»

Biovac: kortreiste produkter for et nordisk klima

I Biovac har vi alltid fremtiden i fokus. Våre produkter er utviklet spesielt for å fungere optimalt i vårt nordiske klima. Hele sortimentet vårt er kortreist, fordi alt er produsert i Norge. Dette begrenser klimautslipp, i tillegg til at det sørger for å opprettholde norske arbeidsplasser. Denne grunntanken gjenspeiler seg tydelig i vår visjon: «Biovac bidrar til en bedre verden gjennom integrasjon av bærekraftige miljøløsninger».

Vårt arbeid for bærekraftige løsninger og vår landsdekkende serviceorganisasjon som daglig utfører service og vedlikehold på alle de 14.000 renseanleggene i drift rundt om i landet, gjør meg trygg på at både Biovac og alle våre kunder er med på å gjøre omgivelsene våre til et bra sted å være – også i fremtiden.

Vil du lese mer? «Bærekraftig og kortreist produksjon av minirenseanlegg.»

Trenger du en trygg og effektiv renseløsning for ditt avløp?

Biovac hjelper deg med å finne den beste løsningen, og sammen skaper vi en bedre verden med avløp for fremtiden. Ta kontakt med oss her for en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby deg!