Takknemlig å levere renseanlegg i Norge

I Norge konkurrerer hundrevis av steder om å ha de mest naturskjønne omgivelsene. Vi er som nasjon godt vant med å ofte ha tilgang på vakker natur rett i nærheten av der vi bor.

Av Terje Wilhelmsen, COO

I Biovac er vi takknemlige for at våre produkter benyttes på de stedene som konkurrerer om å være indrefileten av naturopplevelser. Vi har nemlig i mange år har vært storleverandør til landets turisthytter og hoteller som ligger godt utenfor sentrale strøk.

Siste på den listen er Furu Hostel, en perle vakkert plassert i hjertet av Lofoten mellom Leknes og Svolvær.

Lokalt engasjement og optimisme i vakre Lofoten

Stedet har vært benyttet som både eldresenter og asylmottak men har de siste årene stått tomt. Gjennom lokalt engasjement, pågangsmodige initiativtakere og stor optimisme er det blitt både et lokalt møtested og et overnattingssted for turister som vil oppleve vakre Lofoten.

Med bruksendring av bygget fulgte pålegg om et oppgradert renseanlegg for å tilfredsstille lokale utslippskrav, og valget falt på Biovac. Våre renseløsninger er optimale, for vi produserer anleggene i Norge, leverer løsninger som er tilpasset norske forhold og er spesielt robuste for varierende belastning. Som en kuriositet kan det nevnes at anleggets størrelse er optimalisert og tilpasset for frakt på smale norske veier.

Siden Biovac har lokale serviceteknikere over hele landet var det også naturlig å inngå avtale om driftsbistand slik at eieren, Fjelljo AS, kan konsentrere seg om å levere gode naturopplevelser.

Biovac leverer kritiske samfunnsfunksjoner med 40 års erfaring

Biovac leverer produkter som er definerte som kritiske samfunnsfunksjoner. Det betyr at vi er privilegerte i koronapandemiens tid, og har sluppet unna permitteringer og store negative påvirkninger.

Med en kombinasjon av 40 års produkterfaring, en standhaftig avgjørelse om norsk produksjon og ansatte som er spesielt gode på smittevern, har Biovac bidratt til at både egne ansatte, samarbeidspartnere og leverandører fortsatt har en jobb.

Det er takknemlig å levere renseanlegg Norge.

Trenger du løsninger for vann og avløp utenfor sentrale strøk?

Biovac® renseanlegg er et meget bra miljøvennlig alternativ for rensing av avløpsvann for de som ikke har kommunalt avløp. Teknologien som brukes er basert på en naturlig og biokjemisk renseprosess.

Ta kontakt med oss her, så finner vi en løsning som passer deg og din bolig.